1920x1080-header-blue-test.jpg

Lär dig pitcha

Att kunna pitcha bra är något som de flesta har nytta av i många olika situationer. Det kan gälla allt från att övertygande kunna presentera din idé för din chef, dina kollegor eller dina familjemedlemmar, till att pitcha din startup för potentiella investerare.

Oavsett vad du skall pitcha så finns det bara ett sätt att bli bättre; och det är att träna, träna och träna. Har du dessutom lärt dig en vetenskapligt uppbyggd pitchmetod och har bra coacher som tränar dig, så kommer du snabbt att bli duktigt på att pitcha. Och du kommer upptäcka hur roligt det är när du behärskar det!

 

På Idéfabriken lär vi ut pitchandets konst enligt den internationellt vedertagna metoden NABC-pitch, utvecklat av SRI International, Stanford Research Institute. Vi kommer träna både på korta så kallade hisspitchar, vilket är mycket kärnfulla 30-sekunderspitchar, samt lite längre 4-minuterspitchar som skall ge lyssnaren tillräckligt med information för att t.ex boka in ett möte.

 

Kurserna leds av startupcoachen Martin Askne som själv tränats i NABC-metoden på Stanford och som coachat en pitchvinnare av ALMI pitchtävling på Åre Business Forum.

 

VIDEO: Börja med problemet eller behovet