top of page
1920x1080-header-blue-test.jpg

Är du student i Gävleborg! 

Idéfabriken Gävleborg ger dig som student med en idé och boende i Gävleborg möjlighet till kostnadsfri och sekretessbelagd coachning.

Studietiden är ett enastående tillfälle att utveckla din nuvarande eller framtida idé och se hur långt idén kan bära. Eller varför inte använda din nyligen införskaffade kompetens från studierna som en del i ett team till någon annans idé? Vi driver Idéfabriken för att fler idéer som blir till nya innovationer i nya eller befintliga företag ger ökad lönsamheten för företag så väl som för Sverige.

Det första coachningsamtalet med oss kan vara ditt första steg att gå från idé till att faktiskt starta ett företag och ta din idé till marknaden. Under vårterminen 2022 kommer vi finnas på plats på Högskolan i Gävle vid flera tillfällen och redan nu kan du som student eller forskare ta kontakt med en idécoach för att få stöd med din idé. Ta kontakt med oss här!

Läs mer om vad vi erbjuder: 

Från idé till företag

Coworking

Idécoaching

Innovationsrådgivning

Eller kom på ett av alla event vi arrangerar, kanske hittar du resten av ditt framtida team här! 

Eventkalender

 

Alla försök att linjärt åskådliggöra en idéresa är dömt att misslyckas. Det är aldrig linjär nämligen. Men vi gör ett exempelförsök för att du bättre skall få en bild över hur en idéresa kan se ut och vem som kan stötta dig i olika faser. I det här exemplet blir idén ett nytt företag:

Idéfabriken resa från idé till skalba

Om du tänker bygga ett nytt företag av din idé så är vårt mål att du efter att ha deltagit på Idéfabrikens workshops och jobbat ett tag med någon av våra idécoacher, skall ha kommit så långt att du kan söka till Movexums förinkubatorprogram Boostchamber. (läs mer här) Hur långt du skall ha kommit med din idé för att komma in på Boostchamber går vi igenom tillsammans.

Din idéresa

börjar här

bottom of page