top of page

tis 15 feb.

|

Propell, Hudiksvall

Lär dig pitcha - kvällskurs

Lär dig grunderna i hur du övertygande pitchar in din idé till chefen, kunderna, investerare eller kollegorna. Pitchmetoden vi lär ut heter NABC pitch

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Lär dig pitcha - kvällskurs
Lär dig pitcha - kvällskurs

Tid och plats

15 feb. 2022 18:00 – 21:00

Propell, Hudiksvall, Käppuddsgatan 1, 824 30 Hudiksvall, Sverige

Om evenemanget

Att kunna pitcha bra är något som de flesta har nytta av i många olika situationer. Det kan gälla allt från att övertygande kunna presentera din idé för din chef, dina kollegor eller dina familjemedlemmar, till att pitcha din startup för potentiella investerare.

Oavsett vad du skall pitcha så finns det bara ett sätt att bli bättre; och det är att träna, träna och träna. Har du dessutom lärt dig en vetenskapligt uppbyggd pitchmetod och har bra coacher som tränar dig, så kommer du snabbt att bli duktigt på att pitcha. Och du kommer upptäcka hur roligt det är när du behärskar det!

På Idéfabriken lär vi ut pitchandets konst enligt den internationellt vedertagna metoden NABC-pitch, utvecklat av SRI International, Stanford Research Institute. På kursen får du bra grund för att träna vidare på både korta så kallade hisspitchar, vilket är mycket kärnfulla 30-sekunderspitchar, samt lite längre 4-minuterspitchar som skall ge lyssnaren tillräckligt med information för att t.ex boka in ett möte.

Kursen leds av Martin Askne som är SRI-utbildad handledare i NABC-metoden.

Biljetter

  • Grundkurs NABC pitchteknik

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page