top of page

tors 10 juni

|

Online. Länk får anmälda dagen innan

Innovativa Startups steg 1 – så skriver du en vinnande ansökan

Favorit i repris. Inför höstens utlysning av Vinnovas verifieringsfinansiering "Innovativa Startups Steg 1" kör vi en ny workshopserie med Expert-Adam. Vi börjar med ett öppet första informationsmöte, alla startups är välkomna.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Innovativa Startups steg 1 – så skriver du en vinnande ansökan
Innovativa Startups steg 1 – så skriver du en vinnande ansökan

Tid och plats

10 juni 2021 13:00 – 16:00

Online. Länk får anmälda dagen innan

Om evenemanget

Med anledning av Vinnovas utlysning ”Innovativa Startups” bjuder vi in startups i Gävleborg och Västernorrland till ett öppet informationsmöte där du får värdefulla tips och råd inför att skriva ansökan. 

Utlysningen ”Innovativa Startups” är indelad i två steg och riktar sig till nystartade företag som vill bidra till hållbar tillväxt på en global marknad. I Steg 1 finns möjlighet att ansöka om 300 000 kr. Läs mer här 

Adam Edström från RISE, Research Institutes of Sweden, hjälper små och medelstora företag med innovationsutveckling, internationalisering och finansiering. Adam sitter med i bedömningsgruppen för Vinnovas startuputlysningar och ger oss insider-information om vad du behöver ha koll på för att forma en vinnande finansieringsansökan och genomföra ett framgångsrikt verifieringsprojekt.

För startups i Gävleborg och Västernorrland som vill gå vidare och skriva ansökan till denna utlysning kommer Movexum, BizMaker, Propell & RISE att erbjuda stöd och coachning för de startups som bedöms klara grundkraven i utlysningen. Mer information om detta får du vid informationsmötet, eller från din inkubatorcoach.

Arrangörer: Propell, Movexum, Gävle Innovation Hub, Sandbacka Science Park, BizMaker, RISE och Enterprise Europe Network.

Vi bjuder på en lättare lunch.

När?

Torsdagen den 10 juni kl. 13-16 Anmälan senast 8 juni

Var?

Digitalt (kanske också fysiskt på DoSpace Gävle, om coronarestriktionerna lättats..)

Funderingar?

Kontakta martin.askne@propellinnovation.se eller din inkubatorcoach

Varmt välkommen!

Biljetter

  • Infomöte Innovativa Startups

    Digitalt öppet info möte med Expert-Adam. Innovativa Startups steg 1 – så skriver du en vinnande ansökan

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page