top of page

tis 05 apr.

|

Scandic Bollnäs

5 & 7 april FRAMTIDENS MÖTESERBJUDANDE - för dig inom mötesbranschen

Arbetar du med möten och konferenser i Gävleborg? Hur ser din framtida kund ut? Hur fortsätter du vara konkurrenskraftig? Vilka krav ställer framtiden på din verksamhet? Kom och arbeta med oss under två halvdagar för att utveckla nya idéer själv och tillsammans med andra.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
5 & 7 april FRAMTIDENS MÖTESERBJUDANDE - för dig inom mötesbranschen
5 & 7 april FRAMTIDENS MÖTESERBJUDANDE - för dig inom mötesbranschen

Tid och plats

05 apr. 2022 11:00 – 17:00 CEST

Scandic Bollnäs, Stenbomsgatan 8, 821 42 Bollnäs, Sverige

Om evenemanget

Vi bjuda in dig inom mötesbranschen, som är ansvarig för ert företags kundutbud till två tillfällen där vi utforskar framtidens möteserbjudande.

Hur ser din framtida kund ut? Hur fortsätter du vara konkurrenskraftig? Vilka krav ställer framtiden på din verksamhet? Kom och arbeta med oss under två halvdagar för att utveckla nya idéer själv och tillsammans med andra.

Vi har metoden - du har svaren!

När? 5 och 7 april

Var? Scandic Bollnäs, Stenbomsgatan 8 Bollnäs.

Kostnad? Gratis!

Kan du inte vara med båda dagarna? Då kan du även anmäla dig till enbart Inspirationsföreläsningen med Mikael Genberg genom att klicka här.

Den 5:e april inspireras vi först av Mikael Genberg för att sedan delta på utbildning och workshop med vår Idécoach Malthe Vesström.

Den 7:e april gästas vi  av Helena Karlberg som är specialist på platsinnovation och samskapande designmetoder. Hon har arbetat med ett flertal framgångsrika platsutvecklingsprojekt i hela landet. De senaste åren har hon varit delaktig i flera forsknings- och utvecklingsprojekt vid LTU, Luleå tekniska universitet inom social innovation och platsinnovation och hon arbetar nu som affärs- och platsutvecklare på LTU Business. Hon har tidigare varit VD för Piteå Science Park, arbetat som Program Manager Destination på SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign och sitter nu i styrelsen. Helena är även ordförande för Svenska Designsällskapet. Helena kommer att föreläsa och hålla en workshop om platsinnovation.

Program

Den 5:e april

(Block 1)

11:00

FÖRELÄSNING med Mikael Genberg -  Mod och passion. Spänn bågen lite till.

(Block 2)

12:00

GEMEMSAM LUNCH

13:00

UTBILDNING OCH WORKSHOP - Vad vill min kund ha imorgon? med  Malthe Vesström

17:00

AVSLUT

Den 7:e april

(Block 2 fortsättning)

08:00

FRUKOST OCH FÖRESLÄSNING med Helena Karlberg - Platsinnovation: Designdriven utveckling av attraktiva samhällen

09:00

FORTSÄTTNING PÅ UTBILDNING OCH WORKSHOP - Designdriven platsinnovation för samskapande och attraktivitet med Helena Karlberg

12:00

AVSLUT OCH LUNCH

Vid för få anmälda, förbehåller vi oss rätten att ställa in evenemanget. Självklart hoppas vi på ett stort intresse och att just du ska vilja delta!

Biljetter

  • Utbildning - Mötesbranschen

    Sista dag för anmälan är 22/3 OBS!! Utbildningen omfattar 2 halvdagar, 5 och 7/4. Antalet platser är begränsat, så först till kvarn gäller

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page